Електричні лічильники

Tina
Відправлено 3 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 36 раз(-ів)

Нещодавно задумалася про заміну старого лічильника електроенергії на більш сучасний багатотарифний, адже це допоможе заощадити на рахунках. Хотілося б дізнатися, де можна купити такий прилад і чи є компанії, які надають не тільки продаж, але й професійний монтаж. Що порадите?

Кількість коментарів: 1
  • Endi
    3 тижні тому

Я нещодавно стикалася з такою ж проблемою, і вирішила звернутися до IFEC. Це дуже зручний варіант, оскільки вони не тільки продають електричні лічильники https://www.ifec.org.ua/product-category/counters/ але й займаються їх професійним монтажем. Я вибирала багатотарифну модель, тому що вона дозволяє заощаджувати на електроенергії, особливо в нічний час. Менеджери компанії допомогли вибрати правильну модель, враховуючи всі мої вимоги, а також доступні варіанти за ціною. Після покупки, монтаж провели швидко, без затримок, і все працює як годинник. Всі документи та сертифікати якості лічильника були надані одразу, що теж викликає довіру. Ще один плюс — у них є гарні умови для доставки та встановлення, що дуже зручно, якщо ви не маєте часу займатися пошуками окремо. В загальному, я дуже задоволена сервісом і рекомендую IFEC, якщо шукаєте надійну компанію для покупки і монтажу лічильників.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ