Чому дріжджове тісто не піднімається і як його виправити
Чому дріжджове тісто не піднімається? Це питання виникає у багатьох, хто стикається з випічкою. Адже якщо тісто не піднімається, це може зіпсувати весь процес. Що ми робимо не так? Може, дріжджі виявилися неякісними або простроченими? Чи, можливо, температура води або молока була занадто гарячою і вбила дріжджі? Або ж ми не дали тісту достатньо часу на бродіння? І ще одне — чи правильно ми зберігаємо тісто під час підйому? Як уникнути цих помилок і зробити так, щоб тісто завжди піднімалося? Чи є якісь секрети, яких ви дотримуєтесь?
https://aviator-game.com.ua/638-chomu-drizhdzhove-tisto-ne-pidnimaetsja-i-jak-jogo.html
Коментарі відсутні.
Додайте перший коментар!
Додати коментар
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!
Форум
ОСББ
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ