Секрети смачних їжачків на пару!
Хочу поділитися зі всіма своїм досвідом приготування їжачків з сюрпризом у мультиварці на пару. Це страва не лише смачна, а й корисна! Я вважаю, що такий підхід до приготування допомагає зберегти всі корисні речовини. Ви знали, що з усіх варіантів приготування саме на пару виходять найсочніші і найніжніші їжачки? Рекомендую ознайомитися з рецептом тут: https://linkinsite.top/izhachki-z-sjurprizom-u-multivarci-na-paru.html.
Чи хтось уже пробував їх готувати? Які у вас були варіації? Я, наприклад, додаю до фаршу трохи тертої моркви для кольору і смаку. А ще, чула, що можна експериментувати з різними начинками — хто пробував гриби або трави? Які поради можете дати для тих, хто тільки починає? Сподіваюсь, зможемо обмінятися ідеями і рецептами!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ