Солодке задоволення з вишнею!
Вирішила спробувати приготувати шоколадний брауні з вишнею в духовці, і скажу вам, це справжнє свято для смакових рецепторів! Рецепт виявився простим, а результат просто вражаючим. Я знайшла чудовий варіант тут: https://tvoyakishenka.shop/shokoladnij-brauni-z-vishneju-v-duhovci.html, і не пошкодувала!
Шоколадний смак поєднується з кислинкою вишні, що робить десерт ідеальним до чаю або кави. Чи є у вас які-небудь секрети для приготування брауні? Які добавки любите використовувати? Чула, що горіхи добре підходять, але поки не спробувала.
Хочеться дізнатися ваші думки! Які вишні краще використовувати: свіжі чи заморожені? Можливо, у когось є улюблені рецепти, які варто спробувати? Давайте обмінюватися досвідом і радощами!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ