Секрети смачного супу-пюре з кабачків
Нещодавно спробувала приготувати суп-пюре з кабачків у мультиварці і хочу поділитися враженнями! Це, насправді, дуже простий і смачний рецепт, який підійде навіть для тих, хто тільки починає знайомитись з кулінарією. Я знайшла чудову статтю з покроковим описом процесу приготування: https://ktosnami.icu/sup-pjure-z-kabachkiv-u-multivarci.html. Вона допомогла мені зрозуміти всі нюанси.
Чи хтось із вас також готував цей суп? Я вирішила додати трохи вершків для кремовості, але можливо, є інші варіанти? Які спеції ви використовуєте, щоб підкреслити смак кабачків? Може, хтось додає інші овочі чи інгредієнти? Дуже цікаво дізнатися ваші рецепти та секрети приготування! Чекатиму на ваші коментарі!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ