Як замаринувати виноград на зиму
Вже зовсім скоро зима, тож саме час подумати про заготовки. Серед всієї родзинки (вибачте за жарт!) нашої кулінарії мене особливо цікавить маринований виноград. Чула про різні рецепти, але нещодавно натрапила на чудову статтю, де детально розписано, як приготувати маринований виноград на зиму. Хто пробував робити таку закуску? Які види винограду найбільш підходять для маринування?
Думаю, що така закуска може стати справжньою знахідкою для зимових свят, особливо в поєднанні з сиром чи м'ясом. Взагалі, чи є у когось улюблені варіації маринованого винограду? Може, хтось додає до рецепту свої особливі інгредієнти?
Давайте обмінюватись порадами та секретами! Чекаю на ваші історії та рецепти!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ