Секрети смачних пиріжків з капустою
Вже декілька разів пробувала готувати пиріжки з капустою, але завжди щось йшло не так. Нещодавно натрапила на чудову статтю про те, як приготувати їх у духовці, і вирішила спробувати. Там дійсно є багато корисних порад, як приготувати пиріжки з капустою в духовці, смачно як у бабусі. Тісто вийшло ніжним, а начинка – соковитою!
Тепер вважаю, що важливо не лише дотримуватись рецепту, а й додавати щось своє. Можливо, хтось додає спеції чи інші інгредієнти, щоб урізноманітнити смак? Як вам більше подобається – з картоплею чи просто з капустою? Чи є у вас якісь фішки, які роблять ваші пиріжки неперевершеними? Поділіться своїми секретами, буду дуже вдячна!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ