Як приготувати варення з кабачків
Вирішила спробувати щось новеньке на кухні і натрапила на рецепт варення з кабачків у мультиварці. Виявляється, це не тільки смачно, але й дуже просто! Я знайшла чудову статтю, де детально описується весь процес: https://vnashimdomi.kherson.ua/varennja-z-kabachkiv-u-multivarci.html. Хочеться дізнатися, чи є у вас теж свій секрет, як зробити кабачкове варення ще смачнішим?
В мене з'явилося кілька запитань. Які спеції ви додаєте, щоб підкреслити смак? Чи пробували ви змішувати кабачки з іншими фруктами або ягодами? Я намагалася додати трохи лимона, але чи варто експериментувати з іншими цитрусовими?
Також мене цікавить, як зберігати таке варення, щоб воно не втратило своїх смакових якостей. Чекаю на ваші поради та рецепти! Це ж так цікаво — ділитися досвідом у кулінарії!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ