Секрети смачної курячої печінки!
Нарешті знайшла ідеальний рецепт котлет із курячої печінки в мультиварці! Цей спосіб приготування не тільки зберігає всі смакові якості, але й робить страву надзвичайно ніжною. Чи пробували ви колись так готувати? Я завжди думала, що печінка може бути лише в печеному вигляді, але після того, як натрапила на цю статтю https://blogidealista.shop/kotleti-z-kurjachoi-pechinki-v-multivarci.html, зрозуміла, що тут є безліч варіантів.
Я додаю в котлети трохи цибулі та спецій, виходить просто смакота! Однак, зізнаюся, що експериментую з інгредієнтами. Які ще добавки ви використовуєте? Може, є у вас якісь секрети для пікантності? Чи варто спробувати додати гриби чи сир? Давайте ділитися ідеями!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ