Як правильно засолити горбушу: ділімося досвідом!
Вже не перший рік я експериментую з засолкою риби і хочу поділитися своїми знахідками. Особливо мені подобається горбуша – вона виходить надзвичайно смачною! Нещодавно натрапила на статтю про те, як засолити горбушу в домашніх умовах під сомгу, і можу з упевненістю сказати, що це дійсно працює!
Я зазвичай використовую простий рецепт: сіль, цукор, спеції – все це в правильних пропорціях. Дуже цікаво, які поради можете дати ви? Які спеції ви додаєте для аромату? Чи пробували ви додавати лимон чи інші фрукти для покращення смаку?
Мене завжди цікавить, як у вас виходить, адже кожен має свій секрет! Які ваші уловки в засолці? Чи є у вас улюблені рецепти, якими хочете поділитися? Чекаю на ваші коментарі!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ