Дріжджові булочки: секрети приготування

PennsyPaul
Відправлено 3 тижні, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 23 раз(-ів)

Нещодавно натрапила на класну статтю про дріжджові булочки в мультиварці, де розписано всі нюанси приготування. Там так смачно описані етапи, що не змогла втриматися і сама спробувала. Виходить, секрет у правильному замісі та температурі підйому тіста. А ви готували такі булочки? Які добавки любите використовувати: родзинки, горіхи чи, може, щось інше?

Мені дуже подобається, коли булочки виходять м’якими і повітряними, але не завжди вдається досягти цього ефекту. Буває, що тісто не підіймається, або ж вони виходять занадто важкими. Хочеться дізнатися, які у вас є перевірені поради, щоб булочки завжди виходили на ура. Діліться своїми рецептами й хитрощами, можливо, у когось є свій фірмовий спосіб! Чекаю на ваші коментарі!

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ