Дріжджові булочки: секрети приготування
Нещодавно натрапила на класну статтю про дріжджові булочки в мультиварці, де розписано всі нюанси приготування. Там так смачно описані етапи, що не змогла втриматися і сама спробувала. Виходить, секрет у правильному замісі та температурі підйому тіста. А ви готували такі булочки? Які добавки любите використовувати: родзинки, горіхи чи, може, щось інше?
Мені дуже подобається, коли булочки виходять м’якими і повітряними, але не завжди вдається досягти цього ефекту. Буває, що тісто не підіймається, або ж вони виходять занадто важкими. Хочеться дізнатися, які у вас є перевірені поради, щоб булочки завжди виходили на ура. Діліться своїми рецептами й хитрощами, можливо, у когось є свій фірмовий спосіб! Чекаю на ваші коментарі!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ