Секрети смачної курки на солі!
Вже давно мрію приготувати курку, яка буде не тільки апетитною, а й соковитою. Нещодавно натрапила на чудовий рецепт, який точно вартий уваги - курка на солі цілком у духовці зі скоринкою. Виявляється, секрет у тому, що сіль не тільки підкреслює смак м'яса, а й утримує вологу, роблячи його неймовірно ніжним.
У мене виникло кілька запитань: скільки часу ви зазвичай запікаєте таку курку? Чи пробували ви додавати якісь спеції безпосередньо в сіль? Чула, що це може додати страві особливого аромату. Можливо, у когось є власні хитрощі щодо приготування?
Ділимося досвідом, адже кожен рецепт - це маленький шедевр, який ми можемо створити разом! Чекаю на ваші коментарі і цікаві варіації!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ