Секрети смачної гарбузової каші!
На днях спробувала приготувати пшоняну кашу з гарбузом у мультиварці, і мушу сказати, це справжня знахідка! Якщо ви ще не готували цю страву, рекомендую ознайомитися з рецептом за посиланням https://tvoyakishenka.shop/recept-pshonjanoi-kashi-z-garbuzom-u-multivarci.html. Каша вийшла ніжною і ароматною, а гарбуз додав їй приємної солодкуватості.
Цікаво, як ви адаптуєте рецепти? Можливо, хтось додає свої секретні інгредієнти? Я, наприклад, експериментувала з корицею та медом, і це вийшло просто чудово! Які ваші улюблені добавки до пшоняної каші? Давайте ділитися ідеями та порадами, адже осінь – це пора гарбузів і смачних страв! Чекаю ваших коментарів!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ