Чому батат – новий тренд на нашій кухні

ChristensenJerry
Відправлено 3 тижні, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 25 раз(-ів)

Дивлячись на приготування страв, все більше звертаю увагу на батат. Безумовно, він стає справжнім відкриттям! Чи знали ви, що батат корисніший за звичайну картоплю? Це не просто міф, адже в ньому міститься більше вітамінів і корисних речовин, ніж у традиційного коренеплоду. Я вже пробувала запікати його, робити пюре та навіть додавати в салати – смак завжди радує!

Цікаво, які ще рецепти з бататом ви пробували? Чи можливо, у вас є якісь фішки, як його найсмачніше приготувати? Я чула, що з ним можна робити і десерти, але поки що не наважилася. Які варіанти страв з бататом ви б порадили для початку? Давайте ділитися ідеями, адже ця суперфуд точно заслуговує уваги на нашій кухні!

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ