Чому батат – новий тренд на нашій кухні
Дивлячись на приготування страв, все більше звертаю увагу на батат. Безумовно, він стає справжнім відкриттям! Чи знали ви, що батат корисніший за звичайну картоплю? Це не просто міф, адже в ньому міститься більше вітамінів і корисних речовин, ніж у традиційного коренеплоду. Я вже пробувала запікати його, робити пюре та навіть додавати в салати – смак завжди радує!
Цікаво, які ще рецепти з бататом ви пробували? Чи можливо, у вас є якісь фішки, як його найсмачніше приготувати? Я чула, що з ним можна робити і десерти, але поки що не наважилася. Які варіанти страв з бататом ви б порадили для початку? Давайте ділитися ідеями, адже ця суперфуд точно заслуговує уваги на нашій кухні!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ