Секрети смачної тушкованої яловичини!
Хто з вас вже пробував готувати яловичину тушковану з капустою та помідорами? Я нещодавно натрапила на чудовий рецепт, де детально описано, як приготувати цю страву, і можу сміливо рекомендувати його, знайти можна тут: https://dimobud.vinnytsia.ua/jalovichina-tushkovana-z-kapustoju-ta-pomidorami.html. Справжня смакота!
Важливо підібрати якісні інгредієнти, адже смак страви значною мірою залежить від них. Я завжди додаю трохи спецій для аромату. А які секрети використовуєте ви? Можливо, є якісь цікаві добавки, які надають страві особливого шарму?
Особливо цікавить, як у вас виходить поєднувати ці інгредієнти. Чи є у вас якісь особливі прийоми приготування? Давайте поділимося рецептами та лайфхаками! Чекаю на ваші відповіді!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ