Секрети бурякової ікри в мультиварці!
Вже давно мрію приготувати ікру з буряка, і, нарешті, знайшла чудовий рецепт! Виявляється, її можна легко приготувати в мультиварці. Я докладно ознайомилася зі статтею на сайті і навіть спробувала. Можу сказати, що смак вийшов просто неймовірний! Але виникає питання: як ви зазвичай подаєте цю страву? Чи додаєте якісь спеції або інші інгредієнти, щоб урізноманітнити смакові відтінки?
Особисто я люблю подавати її з хлібом або на грінках, але цікаво дізнатися ваші варіанти. Може, у когось є свої секрети, як зробити її ще смачнішою? І ще, чи є якісь хитрощі при приготуванні, щоб уникнути помилок? Чекаю на ваші поради!
Коментарі відсутні.
Додайте перший коментар!
Додати коментар
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!
Форум
ОСББ
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ