Секрети з приготування страв із фаршу: поради та лайфхаки

BlackJennifer
Відправлено 2 місяці, 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 75 раз(-ів)

Хочу поділитися своїм досвідом приготування страв з яловичого фаршу. Використовувати фарш для приготування різноманітних страв – це завжди хороша ідея. Розкішний яловичий фарш з картоплею та кабачками, про який йдеться у статті на сайті, став моєю улюбленою комбінацією. Хочу запитати, може, у когось є свої лайфхаки для приготування ідеального фаршу?

Я пробувала додавати різноманітні спеції та овочі, але найкраще, здається, виходить саме в поєднанні з картоплею – дає надзвичайно ніжний смак! Чим ще можна доповнити тут? Часто лінуюся робити вдома, як ви вважаєте, чи варто заморожувати порції страв з фаршу на майбутнє? Виявляється, так можна економити час на приготуванні. Чекатиму вашу думку та рецепти!

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ