Чай та кава

mega_li
Відправлено 1 тиждень, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 25 раз(-ів)

Оце я вирішила зробити собі приємне і замовити щось цікаве — чай, каву, може, навіть якісь суміші з трав. Але геть не знаю, з чого почати. Онлайн-магазинів море, а який нормальний — хтозна. Хто вже проходив цей квест, поділіться своїм досвідом! Хочеться, щоб смачно, зручно і по Україні :)

Кількість коментарів: 2
  • vsav
    1 тиждень, 1 день тому

Колись я думала, що чай — це просто чорний або зелений, і все. А потім подруга привезла мені з подорожі японську матча — я не знала, що напій може бути таким кремовим, свіжим і водночас насиченим. Захотілося спробувати більше, і я пірнула в цей світ з головою. Найбільше мені допоміг Інтернет-магазин чаю та кави у Києві Coffeetrade https://coffeetrade.ua/ у них величезний вибір, можна знайти навіть рідкісні сорти, як улун або пуер з витримкою. Там усе чітко розписано, як заварювати, який ефект має кожен чай — для мене це стало цілим новим захопленням. Тепер я п’ю чай не просто щоб зігрітися, а щоб відчути момент, зловити настрій. І коли мені хтось каже, що "чай — це нудно", я одразу тягну заварник і міняю цю думку за один ковток.

• afrika
    1 тиждень тому

Обожнюю смачну каву і чорний смачний чай.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ