Де купити паркетну дошку з можливістю монтажу?

Жуля
Відправлено 3 тижні, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 54 раз(-ів)

Планую змінити підлогу в квартирі, шукаю паркетну дошку, яку можна купити з послугами монтажу. Хочу, щоб все було зроблено якісно і швидко, тому цікавить не тільки дошка, але й можливість замовити монтаж. Якщо хтось уже робив таке, поділіться своїм досвідом і порадами, будь ласка!

Кількість коментарів: 3
  • Vlas
    3 тижні тому

Коли робив ремонт у квартирі, для мене теж було важливо знайти не просто хорошу паркетну дошку, а щоб одразу з монтажем. Не хотілося витрачати час на пошук майстрів окремо — бо то завжди якась рулетка. Вирішив звернутись безпосередньо до виробника, і так вийшов на WoodTone. У них можна купити паркетну дошку у Києві https://woodtone.com.ua/mix, А також, одразу замовити монтаж. Мені все зробили під ключ — приїхали, поміряли, привезли дошку, змонтували акуратно й без метушні. Ясна річ, коли одна команда відповідає і за матеріал, і за укладку — значно менше шансів, що щось піде не так. Уже минуло кілька місяців — нічого не скрипить, не відклеюється, і виглядає так само круто, як у перший день. Раджу дивитися в бік таких рішень, якщо цінуєш свій час і хочеш, щоб усе було зроблено нормально з першого разу.

• afrika
    2 тижні, 5 днів тому

Підбираючи паркетну дошку, не забудьте про деревину несучої основи. Більшість компаній виробляють її з доступних хвойних порід – ялина, сосна...

• Dalimak
    1 тиждень, 3 дня тому

Привіт! Сам нещодавно міняв підлогу і шукав паркетну дошку з монтажем. Рекомендую звернути увагу на ТОВ «ЕРАЛІС» — там я замовляв дошку соснову оптом https://eralistexno.com.ua/doska.html . Якість матеріалу хороша, а монтажники працювали швидко і акуратно. Крім того, компанія пропонує доставку, що дуже зручно, бо не треба окремоза це думати. Раджу спробувати, сам залишився задоволений результатом!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ