Де знайти стильну сукню?

JanaCos
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 14 раз(-ів)

Вже другий тиждень шукаю для себе справді стильну та сучасну сукню. Переглянула купу сайтів, але скрізь або нудні моделі, або якість викликає сумніви. Хочеться щось з відкритою спиною або цікавим вирізом — щоб виглядати ефектно, але без перебору. Можливо, хтось може підказати перевірений магазин із гарним вибором?

Кількість коментарів: 1
  • NatM
    1 тиждень, 3 дня тому

У мене була точно така сама ситуація — шукала щось легке, жіночне й водночас сучасне. На щастя, подруга порекомендувала https://twice.com.ua/16-sukni і я просто закохалась у їхній асортимент. Там багато стильних моделей: сукні з квітковим принтом, відкритою спиною, цікавими вирізами, і все з якісних легких тканин. Я обрала міні-сукню з відкритою спиною — виглядає вона просто неймовірно. Дуже сподобалось, як вона сидить по фігурі, і ще приємно здивувала якість матеріалів та пошиття. Потім ще замовила кілька речей з цього магазину, бо дійсно залишилась задоволена. TWICE — це бренд, який не просто йде в ногу з модою, а й створює щось унікальне й комфортне. Однозначно рекомендую!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ