Чохол для iPad

себастьян
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 17 раз(-ів)

Недавно придбав собі новий iPad і хочу надійний, стильний та якісний чохол, бо мій попередній не пережив навіть місяця. Перерив уже купу сайтів, переглянув море відео на YouTube, але так і не знайшов нічого толкового. Чи є у когось реально перевірений магазин, де можна знайти круті чохли, бажано щось із цікавим дизайном і приємною ціною?

Кількість коментарів: 1
  • сулима
    1 тиждень, 3 дня тому

Ідеально тебе розумію, сама недавно з цим стикалася. Якщо шукаєш місце, де чохол купити не лише можна швидко, але й якість буде на висоті, рекомендую заглянути на ApShopUa (https://www.apshopua.com/chohly/ . Особисто купувала там вже два рази і залишилася дуже задоволеною. По-перше, у них справді широкий вибір, від класичних мінімалістичних моделей до яскравих та оригінальних варіантів з різними принтами. По-друге, якість матеріалів дійсно хороша – мій чохол вже майже рік, виглядає ніби вчора куплений. Також плюсик – ціни приємні й часто є акції або знижки на популярні моделі. До речі, доставка теж дуже оперативна: буквально через день-два замовлення вже було в мене. Так що ApShopUa перевірений не лише мною, а й багатьма знайомими.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ