Ментальне здоров'я

Виллик
Відправлено 6 днів, 14 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 21 раз(-ів)

Чи не могли б ви пояснити, що таке РДУГ і як це пов’язано з ментальним здоров’ям? Я чув, що це впливає на концентрацію і поведінку, але не зовсім розумію, що саме стоїть за цим діагнозом і як це впливає на повсякденне життя.

Кількість коментарів: 3
  • Даник
    5 днів, 11 годин тому

РДУГ — це розлад дефіциту уваги з гіперактивністю, який належить до нейророзвиткових розладів. Він характеризується трьома основними симптомами: неуважністю, гіперактивністю та імпульсивністю. Люди з РДУГ можуть мати труднощі з концентрацією на завданнях, організацією часу, контролем поведінки, а також бути дуже активними або неспокійними.

• Виллик
    5 днів, 11 годин тому

А чи є якісь перевірені джерела щодо цього?

• Даник
    5 днів, 11 годин тому

Нещодавно натрапив на статтю про рдуг симптоми https://hedepy.com.ua/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8/%D1%80%D0%B4%D1%83%D0%B3 на цьому сайті і мушу сказати — вона дуже доступно і зрозуміло пояснює, що таке розлад дефіциту уваги з гіперактивністю. Особливо мені сподобалося, як там розповідають про симптоми і методи підтримки, бо часто люди плутають РДУГ з простою неуважністю. Раджу всім, хто хоче краще розуміти себе чи близьких, обов’язково прочитати цей матеріал. Це допоможе по-іншому дивитись на ситуації, коли хтось поводиться інакше, і навчить підтримувати, а не критикувати. Підсумовуючи — ця стаття справді корисна і інформативна, її варто мати під рукою кожному, хто цікавиться психічним здоров’ям.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ