Вода для приготування кави

zewnu
Відправлено 3 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 23 раз(-ів)

Привіт! Які характеристики води найважливіші для приготування смачної кави, і чому саме вони впливають на смак?

Кількість коментарів: 1
  • kacodev
    3 тижні тому

    Привіт! Для приготування смачної кави важливі такі характеристики води, як жорсткість, мінералізація, pH та відсутність хлору. Вони впливають на смак, аромат і текстуру напою, адже вода — це основа екстракції кавових масел і кислот. Більше про вплив води на каву https://ziko.com.ua/voda-dlia-pryhotuvannia-kavy-ta-chomu-ne-vse-tak-prosto/ читайте на сайті компанії ЗІКО.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ