Порадьте де замовити друк обичайки з картону для коробки

сулима
Відправлено 7 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 21 раз(-ів)

В мене невеликий бізнес, виготовляємо крафтові солодощі ручної роботи, й виникла потреба у замовленні картонних обичайок для наших фірмових коробочок. Хочеться, щоб упаковка була не лише гарною, але й якісною, адже це дуже впливає на враження клієнтів. Буду дуже вдячний, якщо поділитеся своїм досвідом та порекомендуєте, куди краще звернутися, щоб друк був яскравим, а матеріал достатньо міцним. Цікавлять перевірені місця, адже не хочеться витрачати час на експерименти.

Кількість коментарів: 3
  • себастьян
    7 годин тому

Раджу звернути увагу на компанії, які спеціалізуються саме на виготовленні картонної упаковки. Важливо, щоб вони мали сучасне обладнання для офсетного друку, адже саме цей метод забезпечує високу якість передачі кольорів і чіткість дрібних елементів дизайну. Також обов’язково уточнюйте, чи пропонує виробник додаткову обробку, наприклад ламінування або вибірковий лак. Ще одна порада – не орієнтуйтеся лише на ціну, адже гарна упаковка завжди окупається через позитивні відгуки клієнтів та повторні замовлення.

• ловец
    7 годин тому

Вибираючи друкарню для виготовлення картонних обичайок, варто звернути увагу на кілька факторів. Перше – це технологічні можливості виробника. Рекомендую обов'язково запитати, чи є у них можливість друкувати за індивідуальними макетами, і наскільки гнучкі вони у виборі матеріалу та формату. Також раджу перевірити якість зразків, попросити тестовий друк, щоб оцінити реальне виконання замовлення. Ну і звісно ж, терміни – уточніть, наскільки швидко компанія зможе виконати ваше замовлення, особливо якщо маєте стислий дедлайн.

• анабель
    7 годин тому

Із власного досвіду можу впевнено порадити тобі друк обичайок з картону для коробок в друкарні АРТ-ПРЕС https://art-press.com.ua/uk/products/sleeve/format/sleeve-size/ . Вони дійсно професіонали своєї справи, з якими легко співпрацювати. АРТ-ПРЕС використовує високоякісний картон і має сучасне обладнання для офсетного друку, що дозволяє максимально точно передати навіть найдрібніші деталі дизайну. Крім того, вони пропонують різні варіанти постдрукарської обробки, які зроблять твою продукцію справді яскравою та привабливою. Їхні менеджери завжди готові проконсультувати щодо особливостей друку, допомогти з підбором матеріалів, а також швидко прорахувати вартість твого замовлення. Особисто мені дуже подобається їхня оперативність та уважне ставлення до клієнтів.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ