Щось я не можу зрозуміти як правильно. Поясніть

DonLimon
Відправлено 2 тижні, 4 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 25 раз(-ів)

Щось я не можу зрозуміти як правильно. Поясніть, от я живу в Києві правда винаймаю житло. Квартира, прописка все у мене Івано-Франківську. Якщо мені треба продовжити ОСАГО, то я маю це в Києві робити? Типу ж я користуюся київськими дорогами.

Кількість коментарів: 1
  • TarahtuHa
    2 тижні, 3 дня тому

Дивись, з ОСАГО все трохи простіше, ніж здається. Ключова річ тут — це місце реєстрації авто, а не де ти фактично їздиш чи живеш. Якщо в тебе прописка (реєстрація) в Івано-Франківську, і там зареєстроване авто, то поліс ОСАГО оформлюється саме за тарифами Івано-Франківська. Тобто, неважливо, що ти зараз у Києві й щодня їздиш його дорогами — це не впливає на оформлення поліса.

До речі, на Hotline Finance є зручна сторінка https://hotline.finance/ua/osago-ivano-frankivsk де можна швидко перевірити й оформити ОСАГО саме для Івано-Франківська. Все онлайн — не треба кудись їхати, підлаштовуватися під офіси чи черги. Просто заповнив дані й отримав електронний поліс на пошту.

Але звісно, якщо ти в Києві надовго і щось зміниться з місцем реєстрації авто, тоді вже ситуація інша. А поки — оформлюй поліс по місцю прописки, це офіційно й правильно. Ти будеш вводити дані, воно саме підтягне місце реєстрації.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ