Розробити дизайн офісу

себастьян
Відправлено 9 місяців, 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 435 раз(-ів)

Планую облаштувати новий офіс для нашої компанії, але не можу визначитися, яку будівельну компанію обрати для розробки якісного дизайну. Хочу, щоб усе було сучасно, продумано до дрібниць і водночас практично для роботи команди. Дуже боюся натрапити на дилетантів, адже дизайн офісу – це не просто стіни й меблі, а комфорт і стиль, які впливають на продуктивність. Може, хтось має рекомендації перевірених виконавців?

Кількість коментарів: 7
  • анабель
    9 місяців, 2 тижні тому

Я нещодавно стикався з таким самим питанням і можу поділитися досвідом. Раджу звернути увагу на CCG Development – це компанія, яка реально знає, як зробити дизайн офіса https://www.ccg.ua/dyzajn-ofisu/ функціональним і водночас привабливим. Вони підходять до проєктів комплексно: враховують концепцію бренду, ергономіку робочих місць, освітлення, кольорові рішення та навіть дрібні деталі, які створюють атмосферу. Мені особисто сподобалося, що на сайті можна побачити приклади їхніх робіт – усе виглядає сучасно та професійно. Важливо, що вони не просто малюють гарні картинки, а займаються й втіленням у життя, тому результат виходить саме таким, як було заплановано. Якщо шукаєш команду, якій можна довірити серйозний офісний проєкт без постійного контролю, то CCG Development – гарний варіант.

• LionaFoxy
    5 місяців, 3 тижні тому

Для начала вам потребуется профессиональный дизайн проект интерьера https://velemstroy.com/price цена которого ниже всего в компании Велемстрой. К ним можно смело обращаться. Лично я осталась очень довольна результатом . Дизайн получился современным, но при этом комфортным для жизни. Работы выполнили аккуратно, без задержек. Поэтому я эту компанию всем и рекомендую , как проверенный вариант.

• Sanza
    5 місяців, 2 тижні тому

а ми ось по освітленню питання вирішуємо в офісі якраз

• Alisik
    5 місяців, 1 тиждень тому

Займаясь питанням, ми дивились інформацію про знайомство з брендом OVIK для рукодільників та професіоналів https://ovik.com.ua/y-e-k-ukrayinskyj-brend-dlya-tyh-hto-praczyuye-rukamy/ тут докладніше, на сайті чи мало корисної інформації і це допомогло зробити правильний вибір

• Меруки
    16 годин тому

Як на мене, то дизайн повинен бути індивідуальним у першу чергу!

• РомантикНаВихідних
    6 годин тому

Привіт усім. Потрібна допомога досвідчених. Переобладную будівлю під невеликий затишний готель. Зараз шукаю дизайнерську студію, яка зможе розробити стиль. Дуже боюся натрапити на новачків, які затягнуть терміни, бо кожен день простою — це мінус із кишені. Якщо ви вже відкривали щось схоже, підкажіть, з якими дизайнерами у вас був успішний досвід? Кому можна довіряти?

• OutOfContextKing
    5 годин тому

Коли я робив реновацію свого міні-готелю на вісім номерів, то питання часу стояло на першому місці, бо оренда капала щомісяця. Розглядав декілька варіантів: від топових київських агенцій до місцевих приватників. Топові загнули такий цінник, що я б його три роки відбивав, а приватники не давали жодних гарантій по термінах. Оцінив дизайн інтер'єру портфоліо однієї компанії і це стало найкращим рішенням, бо хлопці виявилися просто супер і зробили все ідеально. Вони не просто вклалися в дедлайни, а видали таку якість, що я досі в захваті. Проєкт вийшов сучасним, дуже затишним, а головне — вони підібрали мега-зносостійкі матеріали, що для готельного бізнесу взагалі найголовніше.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ