Підводні камені при видаленні DPF

kolok
Відправлено 1 тиждень, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 21 раз(-ів)

Привіт! Хочу запитати про підводні камені видалення сажевого фільтра. Чувала, що деякі майстри роблять усе “на швидку руку” і потім з’являються помилки або ламання. Хто реально мав досвід і може поділитися, на що дивитися, щоб не нарватися на халтуру?

Кількість коментарів: 1
  • Elvira
    6 днів, 16 годин тому

Доброго дня всім автомобілістам! Хочу поділитися своїм дуже позитивним досвідом звернення до сервісу Clean-kat, куди я потрапив за рекомендацією колеги по роботі, і не пошкодував жодної хвилини. Проблема в моєму авто назрівала поступово – спочатку з'явився дивний запах палива, потім двигун почав працювати нерівно, а згодом і вовчий апетит машини до палива зріс до непристойних розмірів. Я побігав по звичайних гаражних майстрах, але коштувало це лише витрачених нервів і грошей, адже ніхто не міг влучити в суть проблеми. У цьому ж центрі мені відразу запропонували повну безкоштовну діагностику, яка й виявила повністю засмічений сажевий фільтр. Мені детально, на пальцях, пояснили, чому просте промивання вже не допоможе, і чому саме видалення сажевого фільтра Київ https://clean-kat.com.ua/vydalennya-sazhevogo-filtra-kyiv/ буде найоптимальнішим і найекономічнішим рішенням для мого авто. Роботу виконали буквально за день, причому я отримував повний звіт про процес. Зараз моя ластівка їстить як новенька, динаміка повернулася, а витрата палива повернулася до норми. Окремо хочу відзначити не лише професійність майстрів, але й їхню чемність та готовність відповісти на будь-які, навіть найдурніші, питання. Дякую за якісний сервіс за реально доступними цінами

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ