Система для автоматизації піцерії

mega_li
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 18 раз(-ів)

Хей, всім доброго дня! У нас піцерія і останнім часом замовлень так багато, що починаємо губитися. Думаю про систему для автоматизації піцерії — від прийому замовлень до складання звітів. Порадьте, будь ласка, що реально полегшує життя, а що лише марна трата часу. Хочеться, щоб команда працювала зручно і без стресу.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    4 дня, 2 години тому

Я — власник піцерії, і коли мені порадили Кнайпа Про Сервіс і їхню систему для автоматизації піцерії https://knaipa-service.pro/automation/avtomatizacija-picerii я спочатку скептично поставився до ідеї, бо думав, що ми й так справляємося. Але після першого ж тижня використання я зрозумів, наскільки помилявся. Тепер замовлення з залу, сайту та доставки збираються в одному вікні, кухарям не потрібно нічого уточнювати, а кожна піца має чітко прописану технологічну картку. Система сама списує інгредієнти відповідно до рецепту, і я нарешті бачу реальні витрати без «сюрпризів». Аналітика дає змогу відстежувати популярні позиції, сезонність і навіть прибутковість кожної піци — це неймовірно корисно для планування меню. Окремо хочу відзначити швидкість роботи офіціантів: завдяки автоматизації вони обслужують більше столів і майже не нервують у пікові години. Тепер я щиро рекомендую цю систему колегам, бо бачу результат на власні очі.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ