Рахунок на Кіпрі

mega_li
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 17 раз(-ів)

Привіт! Маю невеликий бізнес і думаю про відкриття рахунку на Кіпрі. З одного боку цікаво через простоту та податкові нюанси, а з іншого – трохи боюся бюрократії та умов банків. Хтось вже відкривав рахунок для свого бізнесу і може розповісти, що реально спрацювало, а що краще уникати? Дуже хочу зрозуміти всі нюанси з практики, а не зі статей.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    4 дня, 2 години тому

Коли я шукав можливість відкрити корпоративний рахунок на Кіпрі https://azolalegal.com/banki-i-menchant/otkrytie-schetov-v-bankah/otkrytie-schetov-v-bankah-kipra/ знайомі одразу підказали звернутися до Azola Legal Services, і, чесно кажучи, це була найкраща порада за останній рік. Мене вразило, що команда не просто допомогла з документами, а реально проаналізувала мою діяльність і підібрала банк, який підходить саме моєму типу бізнесу. Це дуже зручно, бо я працюю у сфері електронної комерції, і для мене були критичними швидкі міжнародні платежі та підтримка FinTech-рішень. Під час співпраці спеціалісти відповідали на всі мої питання максимально детально, а також пояснювали специфіку кіпрського регулювання, завдяки чому я відчував повний контроль над ситуацією. Усі етапи пройшли швидко й без зайвого стресу, хоча я очікував складного процесу перевірок. Мені дуже сподобалась їхня уважність до дрібниць та реальне бажання допомогти клієнту, а не просто формально виконати роботу. Тепер я маю стабільний банківський інструмент для роботи на міжнародних ринках і планую надалі користуватися юридичним супроводом саме цієї компанії.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ