Мій вдалий досвід замовлення дитячих настолок
Хочу поділитися своїми враженнями після замовлення дитячих настільних ігор на сайті https://geekach.com.ua/ru/nastilni-ihry/dlia-ditei/ . Чесно — давно не мав такого приємного досвіду онлайн-покупки.
Шукав ігри для молодшої сестри, щоб урізноманітнити наші вечори та хоч трохи відірвати її від планшета. І був приємно здивований, коли побачив, наскільки великий вибір дитячих настолок у Гікача. Є прості веселі ігри, є логічні, є навчальні — усе яскраве, цікаве, і головне, що ціни не кусаються.
Замовив одразу декілька ігор, і вже за кілька днів посилка приїхала в Тернопіль. Усе було акуратно запаковано, коробки без жодних пошкоджень — можна дарувати прямо “з коробки”, не хвилюючись за вигляд.
Окремо скажу про сервіс: вибирав не одразу, тож читав відгуки, які реально допомогли визначитися. Відчувається, що на сайті багато реальних покупців, які діляться досвідом, і це дуже виручає.
Загалом можу сказати одне — тепер за дитячими настолками звертатимусь тільки до Гікача. Зручно, швидко, доступно, а головне — якісні ігри, які дійсно подобаються дітям. Раджу всім, хто шукає щось цікаве для малечі та хоче отримати хорошу покупку без зайвого клопоту.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ