Як обрати меблі для спальні?

DonLimon
Відправлено 3 дня, 23 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 8 раз(-ів)

А у вас у спальні гарнітур? Чи все купували окремо? Як підібрати якісні меблі в спальню?

Кількість коментарів: 1
  • TarahtuHa
    1 годину тому

У мене вдома все збиралося окремо, але це шлях для тих, хто має час бігати з рулеткою і вираховувати кожен міліметр. Коли купуєш готовий гарнітур, то закриваєш питання за один день: все вже підігнано за стилем, висотою і кольором. З окремими елементами складніше — можна легко прогадати з відтінком дерева чи фактурою, і в результаті кімната виглядатиме як склад випадкових речей.

Якщо хочеться якості, яка не розсиплеться через пару років, я б радив дивитися в бік масиву. Багато хто боїться, що це дорого, але якщо порахувати термін служби, то виходить навіть вигідніше. Головне застереження — остерігайтеся занадто дешевого "дерева", бо це часто виявляється тонкий шпон на незрозумілій основі. Справжні дерев'яні спальні https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/derevyani-spalni-ua/ мають бути важкими, а всі з'єднання — надійними, без пластикових куточків, які з часом починають рипіти.

Ще такий момент: обов'язково дивіться на фурнітуру. Навіть найкраще ліжко чи шафа стануть головним болем, якщо направляючі в шухлядах заїдають або дверцята перекошуються. Я зазвичай перевіряю, чи немає різкого запаху клею — натуральні меблі пахнуть тільки деревом або якісним маслом.

Тому, якщо не впевнені, що зможете самостійно поєднати різні предмети в один інтер'єр, беріть комплексне рішення. Це позбавить від зайвих нервів, а результат точно буде передбачуваним. А ви вже приміряли, як меблі стануть у кімнаті, чи ще на етапі ідей?

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ