Чи впливає розмір діагоналі телевізора на якість зображення, наприклад, для телевізорів з діагоналлю 65 дюймів?

Scesc
Відправлено 3 місяці, 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 171 раз(-ів)

Чи впливає розмір діагоналі телевізора на якість зображення, наприклад, для телевізорів з діагоналлю 65 дюймів?

Кількість коментарів: 3
  • dermana
    3 місяці, 2 тижні тому

Розмір діагоналі телевізора дійсно впливає на якість зображення, особливо коли мова йде про телевізор з діагоналлю 65 дюймів. Особисто я помітив, що при такому розмірі 4K контент виглядає ще більш чітким і деталізованим. Для детальнішої інформації рекомендую ознайомитися з цією статтею kraskizhizni.com . Вона містить корисні поради щодо вибору великих телевізорів.

• krokus
    1 місяць, 2 тижні тому

А як вибрати хороший телевізор у вітальню?

• Claynaha
    1 місяць, 2 тижні тому

Придбала телевізор у Smart Mag і не можу не поділитися враженнями https://smartmag.biz.ua/televizory Це був мій перший досвід покупки техніки онлайн, і я була приємно здивована. Всі моделі, які я розглядала, мали детальні характеристики на сайті, що допомогло мені швидко вибрати оптимальний варіант. Процес оформлення замовлення був зрозумілим, а доставка – швидкою. Телевізор працює чудово, зображення чітке, звук чистий. Дякую Smart Mag за чудовий сервіс і якісну техніку!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ