Корпоративні подарунки оптом

Prime24
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 10 раз(-ів)

Коли в нашій компанії постало питання замовлення корпоративних подарунків оптом для партнерів і співробітників, я довго шукав варіант, який виглядатиме не банально і при цьому не буде “одноразовою дрібничкою”. Хотілося чогось стильного, сучасного та справді приємного для людей. У результаті зупинилися на подарунках від EcoCube.

Сподобалося, що є багато варіантів під різний бюджет: від невеликих еко-сувенірів до повноцінних подарункових наборів. Для нас було важливо саме оптове замовлення, і тут усе організували нормально — швидко прорахували кількість, допомогли з вибором і підказали, що краще підійде для корпоративного формату. Окремий плюс — подарунки виглядають дійсно презентабельно, а не як типова сувенірка “для галочки”.

Мені ще сподобалося, що акцент зроблений на екологічності та натуральних матеріалах. Зараз це реально актуально, і партнери звертають увагу на такі деталі. Після вручення отримали багато позитивних відгуків від колег і клієнтів. Тому, якщо хтось шукає корпоративні подарунки оптом і хоче щось сучасне та адекватне за ціною, можу сміливо рекомендувати цей варіант.

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ