Стаття 130 зупинила мене на дорозі — «Прасолов та Партнери» повернули мене за кермо
Зупинка поліцією, протокол за статтею 130 КУпАП https://prasolovpartners.com/ і повне відчуття безвиході — саме так виглядав мій ранок того дня. Я навіть не думав, що є сенс щось оскаржувати, поки колега не розповів про «Прасолов та Партнери». Зателефонував того ж вечора — і вже під час першої безкоштовної консультації отримав те, чого не очікував: не загальні слова підтримки, а конкретний аналіз моєї ситуації. Адвокат пояснив, що справи за статтею 130 КУпАП дуже часто закриваються через порушення процедури з боку поліції — неправильно оформлені документи, відсутність безперервної відеофіксації, порушення порядку огляду. Після отримання матеріалів справи адвокат знайшов саме такі порушення і побудував чітку стратегію захисту. Мені не довелось витрачати час на суди — весь процес пройшов без моєї особистої участі в засіданнях. Персональний менеджер тримав мене в курсі кожного кроку. «Прасолов та Партнери» спеціалізуються виключно на статті 130 КУпАП вже понад 10 років, у команді 30+ адвокатів по всій Україні і 5000+ проведених справ. 81% з них — на користь клієнта. Моя справа закрита. Права зі мною. Штрафу немає.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ