інвертор

Kleopatra
Відправлено 2 дня, 13 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 11 раз(-ів)

Хочу придбати інвертор, але поки що не розумію, який варіант буде найкращим. Що можете порадити з власного досвіду та де купували своє обладнання?

Кількість коментарів: 2
  • Andi
    2 дня, 9 годин тому

Можу поділитися власним досвідом: коли обирала інвертор, теж спочатку розгубилася серед великої кількості моделей і характеристик. Після консультації зупинилася на Power Solutions. Там придбала інвертор deye 20 квт https://www.powersol.com.ua/uk/shop/invertory-uk/gibridnye-invertory-uk/20-kvt-uk/deye-uk/ і залишилася задоволена покупкою. Сподобалося, що на сайті є детальний опис обладнання, а менеджери допомогли підібрати варіант саме під мої потреби. Замовлення оформили швидко, отримала оригінальний товар із гарантією.

• alex-af
    15 годин тому

се залежить від того, для чого саме потрібен інвертор. Якщо лише для резервного живлення квартири, то одні вимоги, а якщо потрібно живити будинок чи котел із насосами — зовсім інші.

Я б радив звернути увагу на такі моменти:

потужність із запасом 20–30%; чиста синусоїда на виході; сумісність з акумуляторами (AGM, GEL або LiFePO₄); наявність гарантії та сервісного обслуговування.

Купувати краще в магазинах, які не просто продають обладнання, а можуть допомогти з підбором і в разі потреби забезпечують гарантійний ремонт. Якщо не визначилися з моделлю, напишіть, що саме плануєте живити (котел, холодильник, комп'ютери, весь будинок тощо) і приблизну необхідну потужність — тоді буде простіше порадити конкретний варіант.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ