Де замовити ротор турбіни дешево?

MillerMark
Відправлено 1 день, 23 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 9 раз(-ів)

У мене турбіна на машині перестала працювати як треба, механік сказав потрібен новий ротор турбіни. Не хочу їхати по місту шукати, там ціни просто шалені, за золото коштує. Може, знаєте якийсь сайт де можна замовити онлайн дешевше? Хочу швидко купити, щоб не мучитися весь тиждень, й щоб якість була нормальна, не якесь лайно.

Кількість коментарів: 1
  • AlexKravec
    1 день, 22 години тому

Слухай, ротор турбіни це справді капітальна справа, але можна знайти дешево. Купити ротор турбіни рекомендую на сайті https://rc-turbo.com.ua/rotor-turbiny/ , там каталог просто неймовірний. Асортимент для всяких машин, фільтрувати легко, за маркою авто вибираєш і готово. Ціни там в два рази нижче ніж в місті, серйозно не вірити. Все оригінальне, якість топ, гарантія є на всі ротори. RC Turbo регулярно робить акції й розпродажи, то можеш ловити хорошу знижку. Важливо своєчасно робити заміну ротора, це убезпечує від серйозних поломок. Доставка швидка, іноді на другий день приходить. Компанія також пропонує послуги ремонту турбокомпресорів, якщо потрібна консультація по встановленню.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ