Страхування від нещасних випадків

vsav
Відправлено 4 дня, 21 година тому в розділ ОСББ, переглянуто 11 раз(-ів)

Привіт усім! Хочу дізнатися вашу думку щодо страхування від нещасних випадків. Раніше ніколи серйозно про це не думала, але останнім часом зрозуміла, що краще мати певний захист на випадок непередбачених ситуацій. Цікаво, як ви обирали таку страховку, які умови для вас були найважливішими і чи складно було розібратися у всіх пунктах договору? Можливо, хтось уже мав позитивний досвід і може підказати, які моменти варто перевірити перед оформленням. Буду рада почути різні думки, адже хочеться зробити обдуманий вибір.

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    2 дня, 23 години тому

Хочу розповісти про свій позитивний досвід звернення до страхової компанії «ІНГО» у Львові. Працюю на будівництві, і ризики травмування на роботі для мене завжди були реальним переживанням, особливо з огляду на специфіку професії. Дружина порадила оформити страхування від нещасних випадків https://ingo.ua/services/neshhasnij-vipadok/neshhasnij-vipadok оскільки сама раніше користувалась послугами цієї компанії і залишилась дуже задоволена. Компанія понад 30 років на ринку, тому підхід до клієнтів справді фаховий і уважний, я одразу це відчув під час консультації. Менеджер детально пояснив, які випадки покриваються полісом, і допоміг підібрати оптимальний варіант саме для моєї професії та рівня ризику. Оформлення зайняло буквально хвилин двадцять, усе зрозуміло і без прихованих умов у договорі. Тепер я почуваюся значно спокійніше, знаючи, що моя сім'я матиме фінансову підтримку у разі непередбачуваної ситуації. Щиро вдячний команді «ІНГО» за турботу, чуйність та професіоналізм у роботі з клієнтами.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ