Аграрні БПЛА

mega_li
Відправлено 1 місяць, 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 68 раз(-ів)

Народ, а хто вже наважився на дрон для обробки полів? 😄 Я довго дивився на це як на якусь космічну технологію не для нашого села, а тепер сусід похвалився, що обприскав гектари вдвічі швидше, ніж трактором, і я захотів собі теж таке диво техніки. Питання просте: де реально можна це придбати, щоб не нарватися на кота в мішку, і чи складно потім з обслуговуванням та навчанням оператора. Розкажіть, у кого є досвід, бо горю бажанням спробувати цю штуку в роботі!

Кількість коментарів: 1
  • Фентти
    1 місяць, 1 тиждень тому

Давно шукав надійного постачальника для оновлення парку техніки і нарешті знайшов те, що потрібно. Тепер обробка полів займає вдвічі менше часу, а точність внесення добрив просто вражає. Замовляв аграрні бпла https://adleragrovision.com.ua/products/bpla-2 для моніторингу посівів і контролю вологості ґрунту, і результат перевершив усі очікування. Менеджери детально пояснили різницю між моделями, підказали оптимальну конфігурацію під мої гектари. Дрон летить стабільно навіть у вітряну погоду, а карти NDVI формуються буквально за хвилини після польоту. Завдяки цьому вчасно помітив ділянки зі стресом рослин і зекономив чимало коштів на добривах. Доставка прийшла швидко, комплектація повна, інструкція зрозуміла навіть новачку в дронах. Рекомендую всім аграріям, які хочуть перейти на сучасні методи господарювання без зайвих витрат часу.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ