Вейп шоп
Шукав компактний пристрій, який можна було б використовувати щодня, і зрештою зупинився на Vaporesso XROS 6 в Opal Vape https://opalvape.com.ua/pod-systema-vaporesso-xros-6-kit-1800-mah-bahatorazova-elektronna-syhareta/ Перед покупкою переглянув чимало варіантів, тому для мене було важливо, щоб пристрій був не тільки симпатичним зовні, а й практичним у повсякденному використанні. XROS 6 сподобався саме поєднанням розміру, автономності та можливості налаштувати затяжку під себе. Окремо відзначу акумулятор на 1800 мА·год — для мого режиму використання це дуже зручно, оскільки не потрібно постійно думати про заряджання. Сподобався і дисплей: інформація відображається зрозуміло, а керування після невеликого ознайомлення взагалі не викликає труднощів. Ще один плюс — можливість регулювати обдув, адже іноді хочеться більш тугої затяжки, а іноді навпаки. Саме такі дрібниці й формують загальне враження від пристрою. Замовлення в Opal Vape теж залишило хороше враження: процес оформлення зрозумілий, інформація про товар доступна, а покупка не перетворилася на довге з'ясовування деталей. У результаті отримав саме той формат пристрою, який шукав. XROS 6 виглядає сучасно, зручно лежить у руці та не займає багато місця. Загалом покупкою задоволений і можу сказати, що для мене це вдалий вибір серед компактних pod-систем.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ