Вейп шоп
Зазвичай я досить довго вибираю електроніку перед покупкою, тому з Vaporesso XROS 6 ситуація була приблизно така сама. Перечитав характеристики, подивився на особливості моделі та порівняв її з кількома іншими pod-системами. У підсумку вирішив замовити XROS 6 в Opal Vape, і після отримання можу сказати, що вибір виявився вдалим. Насамперед сподобалася конструкція. Пристрій компактний, акуратно зроблений і при цьому має досить серйозний набір можливостей. Особливо звернув увагу на акумулятор ємністю 1800 мА·год. Для мене це важливий показник, тому що не люблю постійно носити із собою кабель і шукати можливість зарядити пристрій. Також сподобалося, що тут є регулювання обдуву. Здавалося б, невелика деталь, але можливість самостійно підібрати комфортну затяжку дуже змінює враження від використання. Ще один плюс — сумісність із серією XROS Pods, адже це робить подальше використання більш зручним. Сам магазин Opal Vape також справив хороше враження. На сторінці товару достатньо інформації, тому перед оформленням можна нормально ознайомитися з моделлю, а не купувати буквально навмання. Отриманий пристрій відповідав тому, що було заявлено в описі. Загалом я задоволений і самим XROS 6, і процесом замовлення. Якщо під час подальшого використання його стабільність залишиться на такому ж рівні, покупку точно вважатиму вдалою.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ