Догляд за інвалідами та людьми похилого віку

Tina
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 18 раз(-ів)

Порадьте, будь ласка, хто вже користувався послугами приватного пансіонату для літніх людей у Харкові? Потрібен варіант для родича, якому важко самостійно справлятися з побутом і періодично потрібна допомога протягом дня. Хотілося б почути не рекламні обіцянки, а реальний досвід: як організоване проживання, харчування, дозвілля, чи уважний персонал і наскільки легко родині підтримувати зв’язок із постояльцем?

Кількість коментарів: 1
  • Endi
    1 тиждень тому

Ми шукали місце для родички досить довго, бо хотілося знайти не просто кімнату, а нормальні умови та людське ставлення. У результаті звернулися до будинку для людей похилого віку «Турбота та Затишок». Перед заселенням я особисто приїхала, подивилася приміщення та поговорила з працівниками. Для нас важливим був саме догляд за інвалідами та людьми похилого віку https://dom-prestarelyh.kharkov.ua/uk/ тому окремо уточнювали, як допомагають із побутовими справами та контролюють самопочуття. У результаті все виявилося досить спокійно: родичці допомагають, годують, стежать за станом, є прогулянки та різні заняття. Спочатку вона трохи сумувала за домом, але поступово звикла до нового розпорядку, а я побачила, що їй там комфортно. Особисто в мене від «Турбота та Затишок» залишилося хороше враження, особливо від ставлення персоналу.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ