Теми створені Anton
Коментарі Anton
  • Залишив коментар у темі Лечение алкоголизма в Днепре – отзыв о клинике Олега Василенко 1 тиждень, 2 дня тому
  • Да, у нас в семье был положительный опыт обращения в Наркологическую клинику Олега Василенко в Днепре – сайт https://vacilenko.com/ru/dnepr/lechenye-alkogolyzma-dnepr/

Мой брат проходил там лечение от алкоголизма в прошлом году. Долго не могли его уговорить, но в клинике нам помогли – провели мотивационную беседу на дому, и он согласился. Самое главное – подход оказался действительно комплексным. Сначала вывели из запоя, почистили организм, потом сделали кодирование уколом Дисульфирама, а затем – реабилитация с психологами.

Очень понравилось, что в клинике работают не только с зависимым, но и с семьей. Нам объяснили, как правильно поддерживать брата после выписки, как избежать срыва. Условия в клинике хорошие, персонал внимательный и профессиональный.

Сейчас прошло уже полтора года – брат трезвый, работает, все хорошо. Так что опыт исключительно положительный. Рекомендую!

• Залишив коментар у темі Доставка здорового харчування в Івано-Франківську 1 тиждень, 2 дня тому
  • Вітаю! Я якраз замовляю Smakovski вже кілька місяців, тому можу детально розповісти.

По-перше, це реально порятунок для тих, хто не любить або не встигає готувати. Я теж працюю в офісі, і щодня думати "що взяти на обід" – це був головний біль. Тепер усе просто: вранці привозять сніданок, обід і вечерю, я складаю в холодильник і маю готову їжу на весь день.

По-друге, про смак. Це неймовірно смачно! Я перепробувала багато різних сервісів, але Smakovski поки що лідер. Особливо люблю їхні сніданки: сирники, скрамбл, панкейки. Обіди теж дуже різноманітні – паста, локшина удон, м'ясні страви. І все таке свіже, ніби щойно приготоване.

По ціні – дуже вигідно. Якщо брати на 10 днів, виходить 239 грн/день. Це дешевше, ніж купувати продукти в супермаркеті, і точно дешевше, ніж їсти в кафе. А скільки часу економиться!

І ще важливий момент: вони враховують калорійність. Я обрала раціон на 1600 ккал, і справді помітила, що стала краще себе почувати і навіть трохи схудла без жодних зусиль. На сайті є зручний калькулятор, який допомагає визначити потрібну норму.

Доставка завжди вчасно, жодного разу не підвели. Пакування гарне, усе підписано.

Тож я дуже рекомендую Smakovski. Якщо матимеш питання – питай, розкажу детальніше!

• Залишив коментар у темі Реабилитация после инсульта в Одессе – кто обращался в клинику «св.Иоанна»? 1 тиждень, 2 дня тому
  • Добрый вечер! У моей мамы была похожая ситуация – инсульт, парализация левой стороны, потеря речи. Полгода назад мы обратились в клинику «св.Иоанна». Могу поделиться опытом.

Клиника действительно специализируется на реабилитации после инсультов. Главное преимущество – комплексный подход. С мамой работала целая команда: невропатолог, физиотерапевт, логопед, эрготерапевт, психолог. Для неё составили индивидуальную программу с учётом всех особенностей.

Занятия были ежедневными и интенсивными. ЛФК для восстановления движений, специальные упражнения для мелкой моторики, логопедические занятия для возвращения речи, работа с психологом. Я приезжала и видела прогресс буквально каждую неделю.

Условия в клинике хорошие: палаты чистые, светлые, питание вкусное, персонал очень внимательный и заботливый. Мы могли приезжать в любое время, общаться с врачами.

Мама провела в «св.Иоанна» три месяца. Результат потрясающий: она начала ходить с ходунками, речь почти полностью восстановилась, вернулась к нормальной жизни. Мы очень благодарны всей команде!

Цены, кстати, адекватные, можно получить скидку 10% при обращении. Таня, не тяните, время после инсульта – самый важный ресурс. Если будут вопросы – пишите, расскажу подробнее. Держитесь!

• Залишив коментар у темі Догляд за літніми людьми у Львові – хто звертався в пансіонат «Опіка 24/7»? 1 тиждень, 2 дня тому
  • Вітаю! У моєї свекрухи була схожа ситуація після перелому шийки стегна – потребувала професійного догляду. Ми звернулися в «Опіка 24/7» у Львові півроку тому. Можу поділитися враженнями.

По-перше, дуже зручно, що вони пропонують безкоштовне перевезення «від ліжка до ліжка». Забрали свекруху додому на спеціально обладнаному автомобілі з ношами – для нас це було величезне полегшення.

По-друге, місце розташування – пансіонат знаходиться в хвойному гаю, неймовірно тихо, свіже повітря, спокійна атмосфера. Для літніх людей це ідеально, адже природа заспокоює і знижує стрес.

Умови в пансіонаті справді гарні. Чисто, світлі кімнати, функціональні ліжка, протипролежневі матраци. Персонал – справжні професіонали з медичною освітою, дуже уважні. Свекруха отримувала весь необхідний догляд: гігієна, профілактика пролежнів, лікувальна фізкультура, контроль тиску. Їй навіть допомагали відновлювати навички ходьби.

Харчування 5-разове, збалансоване, враховують рекомендації лікаря. Ми завжди могли приїхати в гості, зателефонувати, дізнатися про стан.

Свекруха прожила там три місяці, поки не стало краще. Зараз вона вдома, але ми дуже задоволені, що свого часу обрали «Опіка 24/7». Ціни, до речі, адекватні, можна все попередньо розрахувати на сайті.

Тож я дуже рекомендую. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше. Тримайтеся!

• Залишив коментар у темі Лечение наркомании в Одессе – кто обращался в центр «Лидер РЕХАБ»? 1 тиждень, 2 дня тому
  • Привет! У моего друга была похожая ситуация – он тоже долго сидел на солях, потерял работу, друзей, чуть не потерял семью. Два года назад обратились в центр «Лидер РЕХАБ» под Одессой. Могу поделиться тем, что видел сам.

Клиника находится в селе Лиманка, место тихое, уединённое – это очень важно для реабилитации. Условия хорошие: чистые палаты, нормальное питание, есть спортзал, зона для прогулок. Персонал действительно профессиональный, видно, что люди болеют за своё дело.

Друг прошёл полный курс – около 4 месяцев. Сначала была детоксикация и снятие ломки (это было тяжело, но врачи помогли). Потом началась самая важная часть – реабилитация: индивидуальные и групповые занятия с психологами, работа с причинами зависимости. Ему помогли разобраться в себе, научили справляться со стрессом без наркотиков.

Очень ценно, что в «Лидер РЕХАБ» работают с родственниками. Нам проводили консультации, объясняли, как правильно поддерживать, чтобы не спровоцировать срыв.

Сейчас прошло два года. Друг чистый, работает, у него всё хорошо. Цены, кстати, адекватные – можно подобрать программу под свой бюджет. Не тяните время. Чем раньше начать лечение, тем больше шансов на успех. Если будут вопросы – пиши, расскажу подробнее. Держитесь!

• Залишив коментар у темі Доставка їжі в Буковель – хто замовляв кейтеринг у Servizio? 1 тиждень, 3 дня тому
  • Вітаю! Ми якраз минулого року на Різдво замовляли кейтеринг у Буковелі у Servizio. Можу поділитися досвідом.

Усе пройшло чудово! Ми замовили їжу на 4 дні: сніданки, обіди, вечері, плюс фуршет на свято. Менеджер допоміг скласти меню так, щоб страви не повторювалися і були різноманітними. Окремо брали FoodBox – це дуже зручно для перекусів між катанням на лижах.

Доставка була точно вчасно, незважаючи на сніг і гірські дороги. Усе привезли в спеціальних термобоксах, страви були гарячі та свіжі. Особливо сподобалися м'ясні страви, супи та десерти – усе дуже смачне, домашнє, наче щойно з печі.

Команда Servizio дуже професійна. Вони не просто привезли їжу, а й проконсультували, як краще розігрівати, що з чим подавати. Посуд, до речі, дуже гарний, одноразовий, але виглядає як справжній.

Ціни цілком адекватні, особливо якщо рахувати, скільки б ви витратили на продукти і приготування самотужки. До того ж економія часу і нервів – безцінна!

Тож я дуже рекомендую Servizio. Гарного відпочинку!

• Залишив коментар у темі Хтось має досвід лікування в Наркологічній клініці Олега Василенка у Рівному? 1 місяць, 1 тиждень тому
  • привіт Був досвід звернення до Наркологічної клініки Олега Василенка у Рівному. Мій рідний проходив лікування там. Лікарі спокійно, детально пояснили кожен етап, підібрали індивідуальний план і підтримували на всіх кроках. Все пройшло організовано, без зайвого тиску, і стан після курсу дійсно покращився. Тож наш досвід позитивний - можемо рекомендувати.

• Залишив коментар у темі Наркологічна клініка: чи реально отримати допомогу? 2 місяці, 1 тиждень тому
  • Так, ми зверталися. Було складно морально, але лікарі повели себе максимально коректно й професійно. Без осуду, без тиску - усе чітко, по суті. Після лікування стан помітно стабілізувався. Якщо потрібна саме наркологічна клініка, а не експерименти це варіант, який реально працює.

• Залишив коментар у темі Ищем грамотную реабилитацию - подскажите… 2 місяці, 2 тижні тому
  • Привет Очень сочувствую, знаю как это тяжело… У нас была похожая ситуация, и мы начали реабилитацию в центре св. Іоанна в Одессе, и честно — это большое облегчение.

У них есть программа реабилитации после инсульта, там и восстановление движений, и упражнения для речи, и работа с моторикой, и постоянный контроль специалистов. Подход действительно комплексный и человеческий, не формальный.

Вот ссылка, почитайте — там всё подробно расписано: https://st-johana.com.ua/ru/uslugi/programma-reabilitaczii-posle-insulta/

• Залишив коментар у темі Потрібна CRM, бо постійно гублю клієнтів 2 місяці, 2 тижні тому
  • Привіт! У такій ситуації дуже раджу Kommo CRM - там усі канали зв’язку збираються в одному місці, історія спілкування зберігається автоматично, і багато рутинних дій можна поставити на автомат. Розібратися реально швидко, навіть без досвіду. Подивись тут: https://kommo.com.ua/

• Залишив коментар у темі Куда пойти, если нет силы бороться с пьянством? 2 місяці, 3 тижні тому
  • Привет. Я могу порекомендовать Лидер РЕХАБ — https://leader-klinika.com.ua/lechenie-alkogolizma/ Там реально помогают. Сначала - детокс, чтобы очистить организм, потом - психотерапия и программа реабилитации, поддержка, чтобы вернуться к нормальной жизни. Всё анонимно, никто не осуждает, специалисты работают профессионально. Если хотите - это шанс начать всё заново.

• Залишив коментар у темі Шукаю перевірену допомогу при залежностях 2 місяці, 3 тижні тому
  • Так, раджу Samara-Med. Там не просто «лікують», а реально розбираються з причинами і допомагають людині повернути контроль над життям. Психологи сильні, родину також підтримують, і це дуже відчувається. Посилання: https://samara-med.com/mykolayiv/

• Залишив коментар у темі Чи варто замовляти у Smakovski? 2 місяці, 3 тижні тому
  • Супер! Дуже дякую

• Залишив коментар у темі Чи варто замовляти у Smakovski? 2 місяці, 3 тижні тому
  • А доставка працює стабільно? Бо раніше замовляв в інших сервісів, і постійно були затримки.

• Залишив коментар у темі Проблема з організацією їжі для свята 4 місяці, 2 тижні тому
  • Привіт! Розумію твою проблему, у мене була схожа ситуація. Можу порадити кейтерингову компанію Servizio в Івано-Франківську - https://servizio.com.ua/ Вони працюють вже понад 10 років і організовують кейтеринг для будь-яких подій - банкетів, корпоративів, фуршетів і навіть маленьких сімейних свят.

У них є:

1. Фуршетне та банкетне меню, включаючи авторські страви і десерти;
    2. Доставка готової їжі в коробках – FoodBox, зручно для будь-яких локацій;
    3. Комплексні бізнес-ланчі, якщо потрібне обслуговування для компанії;
    4. Професійне обслуговування гостей і сервірування столів.

Я замовляла у них кейтеринг для дня народження - все приїхало вчасно, красиво подано, гості були в захваті. Дійсно зручно, коли не треба самостійно думати про приготування, сервірування та напої.

• Залишив коментар у темі Як правильно замовити автоматичний перемикач вводу? 4 місяці, 3 тижні тому
  • “АПВ автоматичний, струм  А, 1Ф/3Ф, напруга  В, джерела: мережа + генератор, з/без затримки, з/без сигналізації.”

Ти просто підставляєш свої параметри.

• Залишив коментар у темі iPhone 17 Pro Max 4 місяці, 3 тижні тому
  • iPhone 17 Pro Max оснащений паровою камерою, яка ефективно розсіює тепло, використовуючи екран як основний радіатор. Це дозволяє знизити температуру до 34°C під час інтенсивного використання, що значно покращує стабільність роботи при тривалих навантаженнях

• Залишив коментар у темі Отопление гаража: какие есть варианты и что выбрать 4 місяці, 3 тижні тому
  • Редко – инфракрасник или маленький конвектор.

Часто – газ или электрический тёплый пол + конвектор.

Без коммуникаций – дизель/бензин.

Автономно и бюджетно – дровяная печь.

Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи